KÖP SMART. KÖP TESTVINNARE. 

Vi utser tre testvinnare i varje produktsegment. Handla smart.

OM OSS ‱ KONTAKT ‱ BLOGG

Menu

Pitaka MagEZ Bar test

Pitaka MagEz Bar Àr en av de bÀsta trÄdlösa laddarna pÄ marknaden just nu. Inledningsvis Àr den utmÀrkt pÄ grund av antalet anvÀndningsomrÄden, du kan nÀmligen placera flera magnetiska accessoarer. DÀrtill finns det en plats för nycklarna sÄ du har alltid pÄ en och samma plats. Vanligtvis Àr nycklar paria för Qi-laddare pÄ grund av att de Àr gjorda av metall, men denna laddaren har alltsÄ en dedikerad plats för nycklarna.

Tack vare den snygga designen Àr Pitaka MagEZ en inredningsdetalj till skillnad frÄn en kabelladdare som hÀnger frÄn ett vÀgguttag. Vidare monteras den pÄ vÀggen och sÄledes tar den ingen plats och du slipper anpassa inredningen efter din nya trÄdlösa laddare. Dessutom Àr komponenterna högkvalitativa och konstruktionen har tvÄ Qi-laddspolar som i kombination med de mÄnga magneterna gör att laddningen gÄr fort.

Vidare har Pitaka MagEZ ett inbyggt skydd för överhettning. SÄledes behöver du inte vara oroligt för att mobilen ska bli för varm. DÀrtill Àr den byggd av Aramid som Àr kÀnt för sin kvalitet. FortsÀttningsvis har denna trÄdlösa laddare stöd för hela 10 W vilket Àr ovanligt dÄ de flesta laddare endast har 5 W. SÄlunda har du trÄdlös snabbladdning som gÄr Ànnu fortare Àn en klassisk kabelladdare.

Slutsats

Avslutningsvis har den en USB-C-port pÄ bÄda sidorna sÄ du enkelt kan vÀlja var du vill placera Pitaka MagEZ. Precis som billaddaren MagEZ Mount Qi har denna laddare ocksÄ som sagt Aramid som primÀrt material. Det innehÄller syntetiska fibrer som vanligtvis anvÀnd för armen och flygplansutrustning. DÀrmed Àr det högkvalitativt med lÄng livslÀngd. Dessutom Àr det varken strömledande eller eldbestÀndigt, och smÀltpunkten Àr pÄ över 500°C sÄ du behöver inte oroa dig för att den ska gÄ sönder.

Notera att du INTE behöver ett MagEZ-skal för att ladda din telefon, dÀremot mÄste du ha en mobil med stöd för Qi-laddning. Undvik alltid skal som innehÄller metall dÄ det kan skada laddaren.

pitaka magez test
  • Snabbladdning Qi
  • Hela 25 st magneter
  • 2 st metallplattor ingĂ„r
  • Plats för metallföremĂ„l som nycklar
  • Snygg och smidig design