HANDLA SMART. KÖP TESTVINNARE.
Vi utser tre testvinnare i varje produktsegment. Handla smart.
OM OSS ‱ KONTAKT ‱ BLOGG
 
 

NEXA Brandfilt Silikon

 
  • Stilren röd design som pĂ„minner om sĂ€kerhetens vikt
  • Tillverkad av glasfiber med silikonbehandlad yta för enastĂ„ende brandskydd
  • TĂ„l temperaturer upp till 500 grader
  • Effektiv vid slĂ€ckning av brĂ€nder pĂ„ vĂ„grĂ€ta ytor och material som avger brĂ€nnbara gaser
  • Generösa mĂ„tt pĂ„ 1200 x 1800 mm för att tĂ€cka större ytor

LÀs mer »

NEXA Brandfilt Silikon Àr en imponerande filt som erbjuder ett starkt försvar mot eldsvÄdor, och den förtjÀnar verkligen sin plats som en av de bÀsta brandfiltarna pÄ marknaden.

En av de mest slÄende egenskaperna hos denna filt Àr dess stilrena röda design. Den sticker verkligen ut och blir en pÄminnelse om att sÀkerheten Àr av största vikt. NÀr olyckan Àr framme Àr det ingen tvekan om var du ska leta efter din pÄlitliga skyddsÀngel.

NEXA Brandfilt Silikon Àr tillverkad av glasfiber och har en silikonbehandlad yta. Denna unika kombination ger filten enastÄende egenskaper. Med en imponerande temperaturtÄlighet pÄ upp till 500 grader kan denna brandfilt hantera Àven de mest intensiva brÀnderna. Dess tÀtthet och förmÄga att stÄ emot gasgenomtrÀngning ger ett extra skyddslager som Àr avgörande för att snabbt kvÀva brÀnder och förhindra deras spridning.

Vidare Àr denna variant speciellt utformad för att effektivt slÀcka brÀnder pÄ relativt vÄgrÀta ytor, vilket gör den till en idealisk lösning för brÀnder som involverar kemikalier, fett eller andra material som avger kraftiga brÀnnbara gaser. Dessutom kan den anvÀndas för att slÀcka brÀnder som involverar tygmaterial som klÀder, sÀngklÀder och andra plana möbelytor. Detta gör NEXA till ett oumbÀrligt sÀkerhetsverktyg i köket, verkstaden eller pÄ platser dÀr brandrisk Àr hög.

En annan fördel med denna brandfilt Àr dess generösa storlek. Med mÄtten 1200 x 1800 mm kan den effektivt tÀcka och kvÀva elden pÄ en stor yta. Dessutom levereras den med ett praktiskt fodral som mÀter 2000 x 330 mm, vilket gör det enkelt att förvara och ha till hands vid behov.

Det Ă€r dock viktigt att notera att denna brandfilt bör bytas ut efter varje anvĂ€ndning. Även om den Ă€r en pĂ„litlig och effektiv lösning Ă€r det viktigt att vara medveten om att det kan finnas begrĂ€nsningar.

NEXA Brandfilt Silikon uppfyller Àven kraven enligt EN 1869:2019, vilket Àr en ytterligare försÀkran om dess kvalitet och pÄlitlighet.

Sammanfattningsvis Àr NEXA Silikon en riktigt pÄlitlig brandfilt som erbjuder pÄlitlig och effektiv brandskydd för ditt hem. Dess stilrena design, imponerande temperaturtÄlighet och förmÄga att slÀcka olika typer av brÀnder gör den till en stark kandidat för att sÀkra ditt hem.

Hem » Brandfilt » NEXA Brandfilt Silikon