HANDLA SMART. KÖP TESTVINNARE.
Vi utser tre testvinnare i varje produktsegment. Handla smart.
OM OSSKONTAKTBLOGG
 

Om oss

Testvinnarna.se är Sveriges snabbast växande sida som utser de bästa produkterna i varje kategori. Bakgrunden är att vi ansåg att de flesta jämförelsesidor saknade tydlighet; de visar mängder av produkter men misslyckas med att utse faktiska testvinnarna. Därför startade vi den här sidan med syftet att förenkla ditt val i varje produktkategori. Har du frågor får du gärna kontakta oss.

Observera: vi utser testvinnare baserat på våra egna tester. Följaktligen är testvinnarna vi listar på varje sida en högst subjektiv bedömning och ska därmed inte uppfattas som objektiva fakta.

Vi som arbetar på Testvinnarna.se

Eftersom vi har minst en expert inom varje huvudkategori så har vi en hel del medarbetare. Nedan kan du hitta information om varje skribent samt deras kontaktinformation.

Andrea Feldt

Expert inom Övrigt
Andrea har bidragit till webbplatsen sedan sommaren 2020 och är en väldigt populär skribent. Eftersom hon älskar alla möjliga produkter skriver hon i kategorin Övrigt, där du hittar allt från barnleksaker, musikinstrument och produkter för husdjur. Andrea har en stor familj med fem barn, så när hon inte skriver artiklar ägnar hon sig helst åt familjeäventyr av olika slag.

Kontakta Andrea Feldt: andrea(a)testvinnarna.se

Erik Ahlin

Expert inom Sport & Fritid
Erik har skrivit för webbplatsen sedan begynnelsen och har ett stort intresse för Sport & Fritid. Han har genomfört en Svensk Klassiker hela tre gånger, och vet all om träning, återhämtning och rehabilitering. När han inte arbetar för Testvinnarna.se så ägnar han sig åt - ja, du gissade rätt - träning.

Kontakta Erik Ahlin: erik(a)testvinnarna.se

Karin Stagnelius

Expert inom Hem & Hushåll
Karin har skrivit för Testvinnarna.se under två års tid, och fokuserar mestadels på Hem & Hushåll. Hon älskar matlagning och brinner för att testa nya köksredskap och köksmaskiner. När Karin inte arbetar föredrar hon att ägna sig åt sin primära hobby - skogsvandring.

Kontakta Karin Stagnelius: karin(a)testvinnarna.se

Maria Johansson

Maria har en universitetsutbildning inom kost och prestation från Lunds Universitet. Utöver det har hon en kandidatexamen i Nationalekonomi. Efter hennes studier jobbade hon i Los Angeles som personlig tränare. Med denna digna erfarenheten inom hälsa kommer det inte som något överraskning att hon är ansvarig för Personvård & Hälsa-kategorin.

Kontakta Maria Johansson: maria(a)testvinnarna.se

Wilhelm Agrell

Expert inom Elektronik
Wilhelm har jobbat med datorer sedan han var 14 år gammal då han lärde sig programmering. Därefter ägnade han sig åt att bygga datorer åt sig själv och sina vänner - något som några år senare ledde till hans huvudsyssla idag, nämligen IT-tekniker. Men Wilhelm brinner för all tänkbar teknologi och skriver därför om alla möjliga områden på kategorin Elektronik & Teknik.

Kontakta Wilhelm Agrell: wilhelm(a)testvinnarna.se

Hur vi utför våra test

De flesta av de produkter som vi rekommenderar i våra test har vi testat på egen hand. I de flesta fall får vi produkter tillskickade oss på vår begäran, och i somliga fall köper vi produkterna själva. Därefter testar vi dem en längre tid för att se om de är bra nog utifrån vår subjektiva bedömning, varpå de placeras på topplistan högst upp på respektive topplista.

Således ska du vara medveten om att våra rekommendationer är högst subjektiva, och inte rangordnade efter vad andra aktörer tycker om dem.

Vidare, den ackompanjerade köpguiden vars syfte är att lära dig allt du behöver veta om respektive produkt, så du kan ta mer genomtänkta beslut, är skriven av oss själva baserat på all kunskap vi tillskansat oss under den ovan åsyftade testperioden. Därmed måste du källhänvisa denna webbplatsadress ifall du vill citera något.

Har du frågor eller funderingar gällande våra tester ska du kontakta oss.