HANDLA SMART. KÖP TESTVINNARE.
Vi utser tre testvinnare i varje produktsegment. Handla smart.
OM OSS ‱ KONTAKT ‱ BLOGG
 
 

Luftpåfyllare Ironside 210382

 
  • Imponerande arbetstryckintervall pĂ„ 0-12 bar
  • MĂ„ngsidig luftpĂ„fyllare för bildĂ€ck
  • Passar för olika slangdiametrar R 1/4″
  • Skyddsglas och skyddskĂ„pa för tryckmĂ€taren

LÀs mer »

LuftpĂ„fyllaren Ironside 210382 Ă€r en mĂ„ngsidig och pĂ„litlig variant som Ă€r speciellt utformad för bildĂ€ck. Med en passande slangdiameter pĂ„ R 1/4″ och ett imponerande arbetstryckintervall frĂ„n 0 till 12 bar, Ă€r denna redo att hantera en rad olika behov.

En av de mest framtrÀdande funktionerna hos Ironside 210382 Àr dess tryckmÀtare. TryckmÀtaren Àr utrustad med ett skyddsglas och en skyddskÄpa av gummi, vilket gör den extra hÄllbar och tÄlig mot stötar och fall. Detta skydd sÀkerstÀller att tryckmÀtaren förblir i gott skick under anvÀndning och förhindrar eventuella skador som kan pÄverka dess noggrannhet.

Den flexibla slangdiametern pĂ„ R 1/4″ gör att luftpĂ„fyllaren kan anpassas till olika typer av dĂ€ckventiler, vilket Ă€r en stor fördel för anvĂ€ndare med olika fordonstyper. Oavsett om det Ă€r personbilar, SUV:ar eller lĂ€tta lastbilar, kommer Ironside 210382 att kunna fylla pĂ„ luft i dĂ€cken utan problem.

NÀr det gÀller prestanda kan denna luftpÄfyllare leverera ett imponerande arbetstryck frÄn 0 till 12 bar. Detta gör den lÀmplig för bÄde vanliga underhÄllsuppgifter och mer krÀvande situationer dÀr högre tryck krÀvs. Med denna variant kan du vara sÀker pÄ att du har tillrÀckligt med kraft för att uppnÄ önskat lufttryck i dina dÀck.

Det finns dock nÄgra aspekter att ta i beaktning innan du köper Ironside 210382. Först och frÀmst kan dess arbetsomrÄde pÄ 0-12 bar vara överdimensionerat för vissa anvÀndare som bara behöver fylla pÄ luft i vanliga personbilsdÀck. För sÄdana anvÀndare kan en luftpÄfyllare med ett smalare arbetstryckintervall vara tillrÀcklig och mer kostnadseffektiv.

En annan punkt att notera Ă€r att tryckmĂ€taren pĂ„ luftpĂ„fyllaren kan vara nĂ„got kĂ€nslig för yttre pĂ„verkan. Även om den har ett skyddsglas och en skyddskĂ„pa av gummi, kan det fortfarande vara en god idĂ© att vara försiktig vid anvĂ€ndning och förvara luftpĂ„fyllaren pĂ„ ett sĂ€kert stĂ€lle nĂ€r den inte anvĂ€nds för att undvika eventuella skador pĂ„ mĂ€taren.

Sammanfattningsvis Àr Ironside 210382 en pÄlitlig och kraftfull luftpÄfyllare som Àr redo att möta dina behov. Dess anpassningsbara slangdiameter, stora arbetstryckintervall och robusta konstruktion gör den till ett tillförlitligt verktyg för att hÄlla dina dÀck i gott skick. Men var medveten om dess överdimensionerade arbetstryck för vissa anvÀndare och var noga med att hantera tryckmÀtaren varsamt för att upprÀtthÄlla dess noggrannhet och funktionalitet över tid.

Hem » LuftpĂ„fyllare » Luftpåfyllare Ironside 210382