5 ritningar till hönshus


Att bygga sitt eget hönshus är en ny trend som väldigt många har börjat anamma. Något som underlättar detta bygget är att få tag i ritningar som du kan följa. Om du inte vill följa ritningen till punkt och pricka kan du åtminstone få lite inspiration från hur andra har gjort. Därför har vi nedan listat de 5 bästa ritningarna till hönshus.

1. Den gröna skönheten

Denna ritning kallas för den gröna skönheten och består av ett hönshus som är integrerat med en hönsgård.

Ladda ner ritningen här

2. Enkel ritning med trappa

Enkel ritning med trappa

Denna enkla ritning är för ett hönshus som byggs på en dag om du följer anvisningarna. Ritningen kommer MyOutdoorPlans och är 3×2 meter stor.

Ladda ner ritningen här

3. Ritning för ett triangulärt hönshus

Ritning för ett triangulärt hönshus

Letar du efter att bygga något billigt och har en begränsad budget är denna ritningen för dig. Dessutom är ett triangulärt hönshus väldigt vackert. Ritningen innefattar shoppinglista, instruktioner samt diagram.

Ladda ner ritningen här

4. Ritning för hönshus och hönsgård

Har du för avsikt att bygga både ett hönshus och en tillhörande hönsgård så är det denna ritningen du ska ladda ner. Få exakta anvisningar för vad du ska köpa och hur du ska bygga ihop det.

Ladda ner ritningen här

5. Minsta ritningen som finns

Detta vackra hönshus från LadyGoats är verkligen idylliskt vackert. Det har även en liten minirabatt vid sidan av för att skapa en fantastisk trevlig stämningen för hönsen.

Ladda ner ritningen här

Slutsats

Vi hoppas att du hittade åtminstone en ritning som du uppskattar och kan följa. För mer information om hönshus och vad du behöver tänka på så rekommenderar vi vår ultimata guide om hönshus som vi uppdaterade senast förra veckan. Vid frågor – kontakta oss så hjälper vi dig!