HANDLA SMART. KÖP TESTVINNARE.
Vi utser tre testvinnare i varje produktsegment. Handla smart.
OM OSSKONTAKTBLOGG
 
 

Wilfa Presisjon WSP-1B

 
  • Hela 1880 W effekt
  • Fantastiska aromer
  • Knäpptyst kaffebryggning
  • Avtagbar vattenbehållare
  • Justerbar flödeskontroll
  • Extremt estetiskt tilltalande

Läs mer »

Wilfa Presisjon WSP-1B är extremt estetiskt tilltalande. Det är den snyggaste kaffebryggaren enligt oss och dess funktionalitet är i paritet med designen. Att den är producerad i Norge avslöjas av namnet och av samlade kundrecensioner är det inte otippat att det är en av de mest sålda kaffebryggarna under det gångna året. 

Vidare är hjärnan bakom Wilfa Presisjon WSP-1B den världskände baristan Tim Wendelboe. Tims mål var att producera en så bra kaffebryggare som möjligt utan att låta designelementen påverkas negativt. Funktion och design skulle gå hand i hand. Efter två år var kaffebryggaren klar och med funktioner som löstagbar vattenbehållare, justerbart vattenflöde samt droppstopp, blev Wilfa Presisjon WSP-1B snabbt en av de mest populära kaffebryggarna.

Ytterligare en fördel med denna bryggare är den precisa temperaturen. I flertal tester framgick den brygger i den jämnaste och mest exakta temperaturen – två grundkrav för ett utmärkt kaffe.

Nackdelen är att den inte har någon timer eller inbyggt avkalkningsprogram. Orsaken är att producenterna ville prioritera smaken på kaffet och på så vis fick de helt enkelt ta bort dessa funktioner för att hålla ned priset. 

Slutligen jämförs Wilfa Presisjon ofta med Moccamastern, och det är inte helt oväntat då det enligt oss är de två bästa kaffebryggarna på marknaden.