HANDLA SMART. KÖP TESTVINNARE.
Vi utser tre testvinnare i varje produktsegment. Handla smart.
OM OSS ‱ KONTAKT ‱ BLOGG
 
 

Flowgun massagepistol

 
  • 2 Ă„rs garanti
  • 3200 slag/minut
  • 10 mm slaglĂ€ngd
  • 6 olik massagehuvuden
  • Hög precision
  • Snygg design
  • Praktisk vĂ€ska medföljer

LÀs mer »

Flowgun Àr en förtrÀfflig massagepistol som Àr speciellt utformad för att minimera spÀnningar, stimulera fascia och pÄskynda ÄterhÀmtning. DÀrtill Àr den försedd med hela 6 olika munstycken sÄ du alltid har nÄgot som passar syftet. Vidare Àr designen vÀldigt estetiskt tilltalande och du kan t.o.m. ha den framliggande som en inredningsdetalj. DÀremot Àr det den faktiska prestandan dÀr Flowgun presterar bÀst. Genom att inte kompromissa med kvalitet har Flowlife, företaget bakom den bÀsta massagepistolen hittills, lyckats skapa nÄgot alldeles unikt.

För det första Ă€r den kvalitativa motorn lĂ€mpad för att bistĂ„ med hela 5 olika nivĂ„er av massage. För det andra kan du med Flowgun behandla samtliga muskelgrupper – inte bara lĂ„r eller nacke. För det tredje Ă€r den rekommenderad av landslagsspelaren Jimmy Durmaz, som anvĂ€nder den för Ă„terhĂ€mtning hemma i soffan efter dagens intensiva fotbollstrĂ€ning. Vidare har Flowgun mĂ„nga anvĂ€ndningsomrĂ„den som t.ex. för hĂ€star, gubbvad, lĂ€ndrygg och löparknĂ€. Oavsett vad du behöver massage för, har denna massagepistol förmĂ„gan att vara lösningen du sĂ„ lĂ€nge letat efter.

FortsÀttningsvis har denna variant samstÀmmigt strÄlande kundrecensioner som vittnar om en enorm kvalitet. Avslutningsvis mÄste vi nÀmna den kanske starkaste anledningen till varför Testvinnarna.se utnÀmnt Flowgun till den bÀsta massagepistolen i Är, nÀmligen att du fÄr 2 Ärs garanti. SÄlunda kan du köpa produkten och anvÀnda den friskt, och skulle den gÄ sönder fÄr du helt enkelt en ny.

Sist men inte minst har den hela 6 timmars batteritid. DÀrmed kan du anvÀnda den under hela kvÀllen pÄ omrÄden som behöver massage. DÀrjÀmte Àr motorn i princip ljudlös sÄ du slipper störa din partner medan ni tittar pÄ TV. Genom de 5 olika vibrationsnivÄerna har du en bred valmöjligheten i intensitetsnivÄ för din massage.

flowgun massagepistol test
flowgun massagepistol omdöme
Hem » Massagepistol » Flowgun massagepistol