HANDLA SMART. KÖP TESTVINNARE.
Vi utser tre testvinnare i varje produktsegment. Handla smart.
OM OSS ‱ KONTAKT ‱ BLOGG
 
 

Bauerfeind stödstrumpor utan fot

 
  • Gradvis kompression frĂ€mjar blodcirkulationen och ökar uthĂ„lligheten
  • Effektivt skydd mot skador och minskar muskelvibrationer
  • LĂ€ttare och smidigare Ă€n traditionella skydd för maximal rörelsefrihet
  • Erbjuder Ă€ven skydd mot skadliga UV-strĂ„lar
  • Passar bl.a. bra för personer med kramp, hĂ€lsene- eller benhinneinflammation
  • Även utmĂ€rkta för gravida kvinnor

LÀs mer »

Bauerfeind stödstrumpor utan fot Ă€r ett par kompressionsstrumpor som tvivelsutan plockade hem första platsen i vĂ„rt bĂ€st-i-tes 2023. Dessa unika kompressionsskydd Ă€r utformade för att frĂ€mja blodcirkulationen, öka uthĂ„lligheten och minska risken för skador. De Ă€r lĂ€mpliga till löpare, gravida kvinnor och kontorsarbetare – d.v.s. ett vĂ€ldigt brett anvĂ€ndningsomrĂ„de.

Först och frÀmst skapar de en gradvis kompression över vaden, dÀr trycket Àr som störst vid ankeln och minskar ju högre upp pÄ benet du kommer. Denna specialdesign frÀmjar blodcirkulationen i vaden och ökar syretillförseln till musklerna, vilket bidrar till en förbÀttrad uthÄllighet under fysisk aktivitet. Dessutom hjÀlper den ökade blodcirkulationen till att snabbt vÀrma upp musklerna i underbenet, vilket ger ett effektivt skydd mot skador.

Bauerfeinds stödstrumpor utan fot Àr en del av deras innovativa Sports-serie, som utvecklats i samarbete med elitidrottare. Dessa skydd Àr lÀttare och smidigare Àn traditionella skydd och Àr speciellt utformade för idrottsaktiviteter. Förutom de tidigare nÀmnda fördelarna hjÀlper de ocksÄ till att minska skadliga muskelvibrationer, vilket ytterligare minskar risken för överbelastningsskador. Som en extra bonus erbjuder de ocksÄ ett effektivt skydd mot UV-strÄlar, vilket Àr idealiskt för utomhusaktiviteter.

Dessa stödstrumpor Àr frÀmst avsedda för att ge en rad hÀlsofördelar. Genom att förbÀttra blodcirkulationen i benen kan de öka din uthÄllighet och frÀmja snabbare ÄterhÀmtning efter trÀning eller tÀvling. Dessutom hjÀlper de till att minska muskelvibrationer, vilket kan vara sÀrskilt fördelaktigt för personer som lider av kramp, hÀlsene- eller benhinneinflammation.

Summa summarum Àr Bauerfeind Stödstrumpor utan fot en imponerande strumpa som kombinerar kompressionsteknik med högkvalitativa material och innovativ design. Med deras förmÄga att förbÀttra blodcirkulationen, öka uthÄlligheten och minska muskelvibrationer, Àr dessa stödstrumpor ett utmÀrkt val för bÄde elitidrottare, motionÀrer samt gravida som strÀvar efter att optimera sin prestation och minska risken för skador.

Hem » Stödstrumpor » Bauerfeind stödstrumpor utan fot