Element som drar lite el


Letar du efter element som drar lite el ska du titta pĂ„ oljefyllda element. För det första har de en inbyggt termostat som automatiskt anpassar temperaturen till en bekvĂ€m nivĂ„. Antingen stĂ€ller du in önskad temperatur sjĂ€lv, eller sĂ„ lĂ„ter du elementet sköta det sjĂ€lv. Följaktligen betalar du bara för vĂ€rmen som behövs – varken mer eller mindre. För det andra Ă€r de allergivĂ€nliga dĂ„ de inte blĂ„ser upp dammet i bostaden. För det tredje vĂ€rms element med olja upp fortare Ă€n andra element. SĂ„ledes Ă€r det en utmĂ€rkt investering för dig som vill ha ett element som drar lite el.

BĂ€st element som drar lite el

Nedan har vi sammanstÀllt en topplista över de element med minst energiförbrukning. JÀmför för att se vilket element som passar dina behov bÀst. TÀnk pÄ att det inte Àr en jÀttedyr investering, sÄ det Àr bÀttre att köpa en kvalitativ modell framför en budgetmodell. PÄ sÄ sÀtt slipper du köpa nytt med jÀmna mellanrum.

TÀnk pÄ storleken pÄ rummet

Avslutningsvis vill vi understryka hur viktigt det Àr att fundera över rummets storlek. Orsaken Àr att rumstorleken i hög grad bestÀmmer hur kraftfullt element du sedermera behöver. Vidare finns det modeller som erbjuder tre olika effekter: 800W, 1200W och 1500W; sÄ om rummet Àr stort ska du köpa ett element med högre watt.

LÀs mer om element som drar lite el hÀr.

LÀs mer om alternativa vÀrmekÀllor sÄsom fotogenvÀrmare, dekorationsbrasa samt pelletskamin.