Thaimassage Göteborg


Thaimassage i Göteborg är väldigt populärt. Orsaken är dels att det finns så många bra och billiga ställen, men också på grund av att nya ställen öppnas stup i kvarten. Till exempel finns det nya salonger i Hisingen, Frölunda, Johanneberg och på Fridkullagatan.

Eftersom det är så många som vill uppleva thaimassage i Göteborg har vi skrivit om allt du ska tänka på innan ditt besök. Dessutom listar vi de bästa thaimassageterapeuterna i Göteborg så du slipper alla de ställen med sämst recensioner. Läs vår guide för att hitta de billiga och nya ställena, samt vilka typer av kläder du ska ha på dig.

thaimassage göteborg

Bäst thaimassage i Göteborg 2023 – 3 bästa thaimassageterapeuterna

Nedan har vi rankat de thaimassageterapeuter i Göteborg som är bäst utifrån recensioner, arbetslivserfarenhet samt priser.

1. Chiva Home Spa

Chiva Home Spa är den enda thaimassagen i Göteborg som har 5/5 i betyg på Google. Det är otroligt bra och något som uppmärksammats i lokala tidningar i Göteborg. De erbjuder allt från klassisk thaimassage till fotmassage och ryggmassage. Vidare är Chiva Home Spa experter på att mjuka upp spända muskler, lösa upp kramper och låsningar samt att dränera svullnader. Glöm inte att förbereda dig inför massagen – något vi skriver mer om längre ner i artikeln.

Priser för Chiva Home Spa:

Tid Kostnad
60 min 730 kr
90 min 1110 kr
120 min 1460 kr

2. Suphan Thaimassage

Suphan kommer på andra plats på vår lista av bäst thaimassage i Göteborg. Orsaken är att ägaren, som går vid namnet Suphan, är otroligt professionell. Det är inte förvånande att hon är så pass omtyckt att ryktet spridit sig från Hisingen till Frölunda och runtom resten av Göteborg. Suphan är diplomerad från Wat Po och har extremt mycket erfarenhet inom praktisk medicinsk massage.

Suphan är en ytterst professionell massageterapeut som kan göra allt. Hon är vänlig, meddelsam och hyser en enorm passion för sitt yrke.

Priser för Suphan:

Tid Kostnad
60 min 600 kr
90 min 900 kr
120 min 1100 kr

bäst thaimassage göteborg

3. Alishba Thaimassage

Alishba är en thaimassage i Göteborg som hamnar på tredjeplats i vår lista. Alishba drivs av en kvinna som heter Moa och som arbetet inom sjukvården i flera år. Efter ha upptäckt det enorma behovet av thaimassage i Göteborg så bestämde hos sig för att starta sin klinik år 2009. Därmed har hon över 10 års erfarenhet och erbjuder högkvalitativ massage- och spaverksamhet. Ett stort plus är att de även erbjuder gravid-massage. Kostnaden är endast 700 kronor för 60 minuter vilket är väldigt förmånligt.

Priser för Alishba:

Tid Kostnad
60 min 700 kr
90 min 1000 kr
120 min 1350 kr

Att förvänta dig inför en thaimassage i Göteborg

Har du aldrig tidigare besökt en thaimassage i Göteborg så finns det några saker som är bra att känna till. Först och främst ska du veta att massagen till stor del påminner om yoga. Det är nämligen så att massageterapeuten kommer placera din kropp i olika yogaställningar. Detta innebär att musklerna kommer stramas åt och sträckas ut, men det är hela grejen med en massage – att mjuka upp muskler och leder.

Är du ovig så behöver du inte oroa dig. För varje thaimassage i Göteborg har anställt väldigt kunniga massageterapeuter som ställer frågor innan, under och efter massagen. På så vis behöver du inte vara rädd eller känna att du måste säga ifrån, för de som utför massagen är så pass bra på sitt jobb att de märker när något stramar för mycket.

Däremot är det bra att förbereda dig inför ditt besök. Till exempel är det en fördel om du har med dig löst åtsittande kläder. Utöver det har vi nedan listat alla de saker du ska ha i åtanke:

  • Se till att komma 15 minuter innan massagen ska börja, för ibland behöver man fylla i lite papper där man måste svara på lite frågor.
  • Har du haft tidigare skador så måste du förbereda dig på att berätta detta för massageterapeuten. Annars riskerar du att skada dig ännu mer om de masserar dig på det skadade området.
  • En thaimassage i Göteborg förutsätter att du har löst åtsittande kläder på dig. Gå aldrig dit i tighta jeans eller en tight tröja, för då kommer inte massagen vara lika effektiv.

Billigast thaimassage i Göteborg

Den billigaste thaimassagen i Göteborg är Siam Relax. Där kostar en traditionell thaimassage 650 kronor för 60 minuter, och 850 kronor för 90 minuter. Det är väldigt bra priser om du tänker på hur mycket du får för pengarna, samt hur duktiga massageterapeuterna är. Det är inte förvånande att Siam Relax har så många nöjda kunder, vilket resulterat i ett snittbetyg på 4,7 baserat på 452 recensioner.

Siam Relax erbjuder även oljemassage vilket är en light-version av traditionell thaimassage i Göteborg. Oljemassage är särskilt bra för dig som har känsliga muskler, eller är till åren kommen och vill ha något mer avslappnande. Det är så avslappnande att många till och med somnar under massagens gång. En oljemassage kostar 650 kronor för 60 minuter, 850 kronor för 90 minuter samt 1 200 kronor för 2 timmar.

Ny thaimassage i Göteborg

ny thaimassage göteborg

Den nyaste thaimassagestället i Göteborg är Hälsoteket på Heden. De öppnade för 3 år sedan och har även dem väldigt goda recensioner. De öppnar kl 10:00 och stänger 20:00 varje vardag, och har även öppet på helgerna. Vi rekommenderar Hälsoteket starkt, och så även deras kunder – vi tror att de kommer vara en favorit i Göteborg under många år framöver!

Alternativ till thaimassage i Göteborg

Känner du att det är för dyrt att köpa thaimassage i Göteborg så finns det några alternativ du kan tillämpa hemifrån. Antingen köper du en massagedyna som du placerar i din favoritstol eller i din soffa, för att därefter njuta av en avslappnande massage som masserar allt ifrån ländryggen till nacken.

Ytterligare ett alternativ är en massagekudde som du placerar bakom din kontorsstol medan du jobbar, eller under vaden eller låret medan du ligger i soffan och kopplar av. Dessa är väldigt populära och kostar inte heller skjortan som många andra massageapparater gör.

Sist men inte minst är en massagepistol ett briljant alternativ om du inte har pengarna att besöka en thaimassage i Göteborg. Med en massagepistol kan du befinna dig var som helst och massera i princip vilket ställe som helst på kroppen. Den vibrerar med en stark slagstyrka så du når djupt in i musklerna.

Slutsats

Nu när du känner de ställen som erbjuder bäst thaimassage i Göteborg hoppas vi att du vet mer än innan du läste vår guide. Glöm inte att förbereda dig inför ditt besök med löst åtsittande kläder, samt att du ska anlända 15 minuter innan massagen börjar.

Har du en låg budget och inte vill spendera så värst mycket pengar på en thaimassage, så rekommenderar vi Siam Relax som är billigast i Göteborg för tillfället.

Har du frågor eller funderingar så kontakta oss!