HANDLA SMART. KÖP TESTVINNARE.
Vi utser tre testvinnare i varje produktsegment. Handla smart.
OM OSSKONTAKTBLOGG
 

Howardsoffa bäst-i-test

Skriven av Karin Stagnelius
Skriven av Karin Stagnelius
testvinnare
#1 Howard Lyx Hörnsoffa
Bäst-i-test 2024

Howardsoffa bäst-i-test

Skriven av Karin Stagnelius
Skriven av Karin Stagnelius
 

1. Howard Lyx Hörnsoffa

  Howard Lyx Hörnsoffa
 • Kombinerar klassisk hörnsoffa med elegansen hos en howardsoffa
 • Stilren design och tålig klädsel i flera färger
 • Svarvade ben i valnötsbets och praktiska hjul i mässing
 • Stabil konstruktion med massiv träram
 • Jämn och bekväm sittkomfort med kallskum i sittdynorna
 • Mjuka och behagliga ryggdynor med bollfiber och skumsticks

i samarbete med PriceRunner

 

2. Howardsoffa Svängd/Rak

  Howardsoffa Svängd/Rak
 • Tidlös och stilfull design som passar olika inredningsstilar
 • Svängd och rak soffa, fåtölj och fotpall.
 • Sandwich-konstruktionen i sitsplymåerna ger exceptionell komfort
 • Låga armstöd och mjuka former g
 • Möjlighet att koppla av och sträcka ut benen
 

3. Howard Classic

  Howard Classic
 • Tidlös och klassisk design passar olika inredningsstilar
 • Sandwich-konstruktion i sitsplymåerna ger extra skön sittkomfort
 • Hållbart tyg av 100% polypropylen tåligt mot slitage
 • Bra balansförhållande med proportionerliga mått

i samarbete med PriceRunner

Innehåll [ visa ]

Bäst howardsoffa → Bäst-i-test (2024) — Inspiration

Howardsoffan är en tidlös och elegant möbel som har blivit en symbol för stil och komfort i många hem. Dess klassiska design och generösa stoppning gör den till en favorit bland både inredningsentusiaster och vanliga hushåll. Men med så många olika modeller på marknaden kan det vara svårt att navigera och hitta den bästa howardsoffan för dina behov.

På denna kommer vi därför att gå igenom allt du behöver veta om howardsoffor. Vi kommer även att ge dig en detaljerad köpguide som hjälper dig att göra ett informerat val när det gäller att köpa dessa typer av soffor. Vi kommer även att diskutera för- och nackdelar med sofforna för att ge en balanserad bild av deras egenskaper.

Bästa howardsofforna 2024 — Bäst i test

10/10
EXPERTBETYG

1. Howard Lyx Hörnsoffa

Stiligt svarvade ben i valnötsbets
Howard Lyx Hörnsoffa

Howard Lyx hörnsoffa är en fantastisk kombination av en klassisk hörnsoffa och en elegant Howardsoffa. Denna soffa erbjuder en stilren och snygg design som blir ett iögonfallande inslag i ditt vardagsrum. Med Howard Lyx får du inte bara gott om sittplatser för hela familjen, utan även enastående sittkomfort som gör att du kan koppla av i stil.

En av de framstående fördelarna med Howard Lyx hörnsoffa är dess estetiska tilltalande utseende. Med klädsel i ett tåligt möbeltyg som finns i flera färger kan du anpassa soffan efter din personliga stil och inredning. De stiliga svarvade benen i valnötsbets ger en elegant touch, och de medföljande hjulen i mässing och plastkopparna för att skydda golvet är praktiska detaljer som visar omsorg om ditt hem.

Hörnsoffan är också tillgänglig som en spegelvänd variant, vilket ger flexibilitet när det gäller placering och möblering i ditt rum. Oavsett om du föredrar en vänster- eller högervänd hörnsoffa kan du hitta rätt alternativ för att passa dina behov.

Howard Lyx hörnsoffa har en robust konstruktion med en stabil ram av massivt trä. Sittdynorna är gjorda av kallskum, vilket ger en jämn och behaglig sittkomfort. Kallskummet är känt för sin hållbarhet och långvariga elasticitet, vilket gör att dynorna behåller sin form och spänst under lång tid. Dessutom är sittplymåerna facksydda för att hålla stoppningen på plats och säkerställa att howardsoffan behåller sin form över tiden.

Ryggdynorna i Howard Lyx hörnsoffa är tillverkade av bollfiber och skumsticks, vilket ger en mjuk och behaglig komfort när du lutar dig tillbaka. Bollfiber är känt för sin förmåga att behålla sin fyllighet och form över tiden, vilket garanterar att ryggdynorna fortsätter att erbjuda optimalt stöd och komfort.

När det gäller skötselråd är det rekommenderat att puffa till ryggkuddarna då och då för att hjälpa dem att behålla sin form och utseende. Med hjälp av Textile Clean & Protect Kit kan du hålla din howardsoffa ren och fräsch, vilket förlänger dess livslängd och gör att du kan njuta av den under lång tid framöver. För att minska slitage och öka soffans livslängd kan du också komplettera med ett matchande armstödsskydd.

Således är Howard Lyx Hörnsoffa den ultimata kombinationen av stil och komfort. Med sitt eleganta utseende, gedigna konstruktion och bekväma sittplatser är den ett utmärkt val för alla som söker en högkvalitativ och attraktiv howardsoffa. Dock är det viktigt att regelbundet sköta om och underhålla soffan för att bibehålla dess skönhet och kvalitet över tiden.

Fördelar:

 • Kombinerar klassisk hörnsoffa med elegansen hos en howardsoffa
 • Stilren design och tålig klädsel i flera färger
 • Svarvade ben i valnötsbets och praktiska hjul i mässing
 • Stabil konstruktion med massiv träram
 • Jämn och bekväm sittkomfort med kallskum i sittdynorna
 • Mjuka och behagliga ryggdynor med bollfiber och skumsticks

Nackdelar:

Återförsäljare:9/10
EXPERTBETYG

2. Howardsoffa Svängd/Rak

Tre lager polyeter för skön sittkomfort
Howardsoffa Svängd/Rak

Howardsoffa Svängd/Rak är en imponerande soffgrupp som ger dig ett komplett och färdigmöblerat vardagsrum. Denna soffgrupp inkluderar en svängd 2-sitssoffa, en rak 3,5-sitssoffa, en fåtölj och en fotpall. Med sin unika design och tidlösa elegans kommer denna Howardsoffa säkerligen att bli ett iögonfallande inslag i ditt hem.

En av de framstående egenskaperna hos Howardsoffa Svängd/Rak är dess sofistikerade utseende. Med låga armstöd, mjuka former och vackert svarvade ben ger denna soffgrupp en klassisk och stilfull känsla till ditt vardagsrum. Det är svårt att inte imponeras av dess eleganta design och detaljerade hantverk.

En annan fördel med Howardsoffa Svängd/Rak är den exceptionella sittkomforten. Varje sits i soffgruppen har en sandwich-konstruktion i sitsplymåerna med tre lager polyeter. Detta ger en härligt skön och stödjande upplevelse när du sätter dig ned. Du kan förvänta dig att få njuta av timmar av avkoppling och bekvämlighet i dessa soffor.

Måtten på de olika delarna är noga avvägda för att erbjuda tillräckligt med utrymme för sittande och bekvämlighet. Den raka 3,5-sitssoffan har en bredd på 196 cm, medan den svängda 2-sitssoffan har en bredd på 183 cm. Båda erbjuder gott om plats för flera personer att sitta bekvämt. Höjden på 83 cm och 85 cm för respektive soffor ger en trevlig balans mellan stil och funktionalitet.

Fåtöljen i Howardsoffa Svängd/Rak är en perfekt komplettering till sofforna. Med en bredd på 82 cm och ett djup på 97 cm erbjuder den en bekväm plats att koppla av och njuta av din favoritbok eller tv-program. Fotpallen är också en välkommen tillägg, vilket ger dig möjlighet att sträcka ut benen och verkligen slappna av.

Trots alla dessa fördelar finns det vissa aspekter som vissa personer kan uppleva som mindre fördelaktiga. För det första kan storleken på soffgruppen vara ett problem för mindre vardagsrum där utrymmet är begränsat. Det är viktigt att mäta och säkerställa att soffgruppen passar proportionellt in i ditt rum innan du gör ett köp.

En annan faktor att överväga är att tyget kan vara känsligt för fläckar och spill. Om du har små barn eller husdjur som tenderar att vara kladdiga, kan det krävas extra försiktighet och rengöring för att bibehålla soffgruppens utseende.

Därmed är Howardsoffa Svängd/Rak en imponerande soffgrupp som erbjuder tidlös design och exceptionell sittkomfort. Med en kombination av svängd och rak soffa, fåtölj och fotpall är det en komplett lösning för att skapa en inbjudande och stilfull atmosfär i ditt vardagsrum.

Fördelar:

 • Tidlös och stilfull design som passar olika inredningsstilar
 • Svängd och rak soffa, fåtölj och fotpall.
 • Sandwich-konstruktionen i sitsplymåerna ger exceptionell komfort
 • Låga armstöd och mjuka former g
 • Möjlighet att koppla av och sträcka ut benen

Nackdelar:

Återförsäljare:8/10
EXPERTBETYG

3. Howard Classic

Sandwich-konstruktion i sitsplymåerna
Howard Classic

Howard Classic är en 3-sitssoffa från Scandinavian Choice som erbjuder en högkvalitativ variant av den klassiska Howard-modellen. Denna soffa är utformad för att leverera både stil och komfort och kommer säkerligen bli en favorit i ditt hem.

En av de främsta fördelarna med Howard Classic är dess sandwich-konstruktion i sitsplymåerna. Med tre lager polyeter erbjuder denna soffa enastående sittkomfort som gör att du kan slappna av och njuta av din tid i soffan. Den extra tjockleken på 13 cm ger stöd och följer kroppens konturer för optimal bekvämlighet.

Designen på Howard Classic är tidlös och klassisk, vilket gör att den passar in i olika inredningsstilar. Med sina rena linjer och proportioner är det enkelt att se varför Howardsoffor har varit populära i så många år. Dess armstöd med en bredd på 17 cm ger en bekväm plats att luta sig mot och lägger till en elegant touch till soffans utseende.

Soffans mått är väl avvägda för att ge tillräckligt med utrymme för tre personer att sitta bekvämt. Med en bredd på 167 cm kan den passa väl i de flesta vardagsrum utan att ta upp för mycket plats. Höjden på 84 cm och djupet på 92 cm ger ett bra balansförhållande och gör att soffan känns proportionerlig och harmonisk.

En annan fördel med Howard Classic är tyget som används för klädseln. Tillverkat av 100% polypropylen, är tyget hållbart och tåligt mot slitage. Detta är särskilt fördelaktigt för hushåll med barn eller husdjur, där möbeln kan utsättas för daglig användning och eventuella fläckar eller spill.

Martindale-värdet på 29000 för tyget är också imponerande. Detta värde indikerar tygets motståndskraft mot slitage och ger en uppfattning om hur länge soffan kan behålla sitt utseende och kvalitet. Med ett sådant högt Martindale-värde kan du vara säker på att denna howard soffa är konstruerad för att vara hållbar och långvarig.

Trots dess många fördelar finns det några aspekter som kan vara värda att nämna för vissa kunder. Först och främst kan Howard Classic vara i minsta laget för personer som föredrar en rymligare sittplats. Med en sittdjup på 50 cm och en sitthöjd på 45 cm kan vissa personer uppleva att det inte ger tillräckligt med utrymme för att sitta bekvämt, särskilt om man är längre än genomsnittet.

Sammanfattningsvis är Howard Classic en högkvalitativ howardsoffa som erbjuder tidlös design och enastående sittkomfort. Med sitt sandwich-konstruktion i sitsplymåerna och hållbara tyg är det en investering som kommer att ge glädje i många år framöver.

Fördelar:

 • Tidlös och klassisk design passar olika inredningsstilar
 • Sandwich-konstruktion i sitsplymåerna ger extra skön sittkomfort
 • Hållbart tyg av 100% polypropylen tåligt mot slitage
 • Bra balansförhållande med proportionerliga mått

Nackdelar:

Återförsäljare:howard soffa bäst i test

Vanliga frågor och svar om howardsoffa

Vad är en howardsoffa?

En howardsoffa är en klassisk möbel med en tidlös design. Den kännetecknas av sina låga armstöd, djupa sittplatser, stoppade ryggkuddar och eleganta linjer.

Vilka material finns det att välja mellan?

Howardsoffor kan vara klädda i olika material som tyg, läder eller konstläder. Tyget är vanligtvis det mest populära valet på grund av dess bekvämlighet, tillgänglighet och variationsmöjligheter i färger och mönster.

Hur sköter jag om en howardsoffa?

Skötselråden kan variera beroende på materialet på din howardsoffa. Generellt sett bör du följa tillverkarens riktlinjer för rengöring och underhåll. Vanligtvis innebär det regelbunden rengöring med textilvårdsmaskin, fläckborttagning vid behov och att undvika direkt solljus eller värmekällor som kan påverka materialets kvalitet.

Vilken typ av stoppning är bäst för en howardsoffa?

Stoppningen kan variera mellan olika soffor. Vanliga typer av stoppning inkluderar polyuretanskum, fjädrar och fibrer. Det bästa valet beror på personliga preferenser när det gäller fasthet och komfort. Testa gärna olika varianter för att hitta den som passar dig bäst.

Kan jag anpassa designen på min howardsoffa?

Många tillverkare erbjuder anpassningsmöjligheter för howardsoffor, inklusive val av tyg, färg, benstil och detaljer. Det kan vara möjligt att välja mellan olika armstilar och ryggkuddar för att skapa en soffa som passar din unika smak och inredning.

Vilka är fördelarna med att äga en howardsoffa?

De erbjuder flera fördelar, inklusive tidlös design, hög komfort, elegans och flexibilitet när det gäller att anpassa den till din egen stil. Dess klassiska utseende gör att den passar in i olika inredningsstilar och den är en sann investering i stil och kvalitet för ditt hem.


Skriven av Karin Stagnelius
Skriven av Karin Stagnelius

Hur vi utförde detta test

Samtliga produkter som vi rekommenderar i detta test har vi testat på egen hand. I de flesta fall får vi produkter tillskickade oss på vår begäran, och i somliga fall köper vi produkterna själva. Därefter testar vi dem en längre tid för att se om de är bra nog utifrån vår subjektiva bedömning, varpå de placeras på topplistan högst upp på den här sidan. 

Således ska du vara medveten om att våra rekommendationer är högst subjektiva, och inte rangordnade efter vad andra aktörer tycker om dem. 

Vidare, den ackompanjerade köpguiden vars syfte är att lära dig allt du behöver veta om denna produkt, så du kan ta mer genomtänkta beslut, är skriven av oss själva baserat på all kunskap vi tillskansat oss under den ovan åsyftade testperioden. Därmed måste du källhänvisa denna webbplatsadress ifall du vill citera något.

Har du frågor eller funderingar beträffande detta test får du mer än gärna kontakta oss.