HANDLA SMART. KÖP TESTVINNARE.
Vi utser tre testvinnare i varje produktsegment. Handla smart.
OM OSSKONTAKTBLOGG
 

Träningsklocka dam bäst-i-test

Skriven av Erik Ahlin
Skriven av Erik Ahlin
testvinnare
#1 Garmin Venu 2S
Bäst-i-test 2024

Träningsklocka dam bäst-i-test

Skriven av Erik Ahlin
Skriven av Erik Ahlin
 

1. Garmin Venu 2S

  Garmin Venu 2S
 • Utmärkt menscykelspårning
 • Stilren och lätt träningsklocka för damer med snygg design
 • GPS-spårning, vätskekontroll och avancerad sömnregistrering
 • Pulsmätare och syremättnadssensor
 • Möjlighet att lagra upp till 650 låtar utan att behöva ha med telefonen
 • Kontaktlös betalning med Garmin Pay
Nackdelar:
 • Något dyr

i samarbete med PriceRunner

 

2. Amazfit GTR 3 Pro träningsklocka dam

Amazfit GTR 3 Pro träningsklocka dam
 • Ultra HD AMOLED-skärm med imponerande klarhet och ljusstyrka
 • Hälsoöverblick dygnet runt, inklusive blodsyre, hjärtfrekvens, stressnivåer.
 • Över 150 inbyggda sportlägen och smart igenkänning
 • Kraftfullt Zepp OS för smidig interaktion och ett brett app-ekosystem
 • Elegant och klassisk design som matchar olika stilar och outfits
Nackdelar:
 • Har ingen funktion för spårning av menscykeln
 

3. Amazfit GTS 2

Amazfit GTS 2
 • Ultralätt och slimmad design med en stilren och elegant look
 • GPS-spårning för exakt kartläggning av dina aktiviteter
 • Puls- och blodsyremätning för att övervaka din hälsa och fysiska prestation
 • Stor och färgstark AMOLED-skärm med imponerande upplösning
 • Vattentålig för användning vid simning och andra vattenaktiviteter
 • Lång batteritid på upp till 14 dagar för kontinuerlig användning
Nackdelar:
 • Sömn- och stressmätning kändes inte så exakt
 • Saknar spårning av menscykeln
Innehåll [ visa ]

Bäst träningsklockor för damer → Bäst-i-test (2024)

Träningsklockor för damer har länge varit en oumbärlig följeslagare för entusiastiska motionärer och atleter världen över. Med den snabba utvecklingen inom teknologi har de blivit allt mer avancerade och sofistikerade, och de har nu blivit ett oumbärligt verktyg för damer som strävar efter att förbättra sin hälsa och fysiska prestation.

För att ytterligare anpassa sig till damers behov erbjuder många träningsklockor för damer funktioner som t.ex. menscykelspårning. Genom att mata in relevanta data kan man nu övervaka sin menstruationscykel och få förutsägelser om fertila perioder, ägglossning och andra cykliska förändringar i kroppen. Detta är ovärderlig information för kvinnor som vill ha bättre koll på sin kropp och hormonella balans inför, under och efter träningspass.

Under 2024 har det introducerats en mängd spännande träningsklockor speciellt utformade för damer. Med en mängd imponerande funktioner och en anpassning till kvinnors specifika behov har de blivit en populär accessoar för de som vill hålla koll på sin träning och hälsa, och vi kommer gå igenom de bästa träningsklockorna för damer i vårt bäst-i-test. Låt oss börja!

Bästa träningsklockor för damer 2024 — Bäst i test

10/10
EXPERTBETYG

1. Garmin Venu 2S

Bästa träningsklockan för damer 2024
Garmin Venu 2S

Garmin Venu 2S är utan tvekan den bästa träningsklockan för damer och har därför intagit en solklar första plats i vårt bäst-i-test. Denna klocka erbjuder en kombination av stil, prestanda och avancerade funktioner som är specifikt framtagna för damer.

En av de första sakerna som imponerar med Garmin Venu 2S är dess menscykelspårning, som är en fantastisk funktion att ha i en träningsklocka för damer av flera anledningar. Och tillåt oss att dröja något vid denna funktion; För det första kan det ge dig en djupare förståelse för din kropp och hälsa. Genom att noggrant följa din menstruationscykel kan du upptäcka mönster och förändringar i din kropp som kan påverka din träning och prestation.

Vidare, att kunna spåra din menscykel i träningsklockan kan också hjälpa dig att anpassa din träning och hälsa på ett mer individualiserat sätt. Du kan identifiera perioder när du kanske känner dig mer energifylld och stark, vilket kan vara den perfekta tiden att ta utmanande träningspass eller sätta högre mål. Å andra sidan kan du också upptäcka perioder när din energinivå är lägre och ge dig själv tid för återhämtning och återhämtning. Genom att vara medveten om dessa förändringar kan du ta bättre hand om dig själv och undvika överbelastning eller onödig stress.

Menscykelspårning i en träningsklocka för damer kan också vara till nytta för de som planerar sin träning utifrån målsättningar som att bygga muskler eller gå ner i vikt. Genom att förstå och använda informationen om din menscykel kan du optimera din träning och anpassa den efter kroppens naturliga förändringar och behov.

Låt oss nu gå vidare till designen och konstruktionen, för en av de huvudsakliga intrycken som imponerar med Garmin Venu 2S är dess stilrena design och lättviktiga konstruktion. Den är tillräckligt elegant för att bäras både på gymmet och i vardagen utan att kompromissa med prestanda och funktionalitet. Klockan har en imponerande AMOLED-pekskärm som levererar en klar och levande visning av all viktig information.

Venu 2S är alltså mer än bara en träningsklocka. Den är utrustad med en rad avancerade funktioner som hjälper dig att spåra dina aktiviteter både inomhus och utomhus. Med den inbyggda GPS-funktionen kan du exakt spåra dina löprundor, cykelturer och vandringar. Den erbjuder också vätskekontroll för att hålla koll på din hydrering under träningen, vilket är särskilt viktigt för en aktiv livsstil.

En annan bra funktion hos Venu 2S är dess förmåga att spåra och analysera din sömn. Med avancerad sömnregistrering kan du få insikter om din sömnkvalitet, inklusive djup sömn, REM-sömn och vakna stunder. Detta hjälper dig att förstå och förbättra din sömn för att optimera din återhämtning och övergripande hälsa.

Denna exceptionella träningsklocka för damer är också utrustad med en pulsmätare och en syremättnadssensor för att övervaka din puls och syrenivå. Detta ger dig viktig information om din fysiska kondition och kan hjälpa dig att anpassa din träning och optimera dina träningsresultat.

Med Garmin Venu 2S får du också tillgång till en mängd användbara funktioner för din vardag. Den stöder kontaktlös betalning med Garmin Pay, vilket gör det enkelt och smidigt att betala utan att behöva ta med dig plånboken. Dessutom erbjuder den avslappningspåminnelser och andningsövningar för stressiga dagar samt energiövervakning för att hjälpa dig att hålla koll på din hälsa och energinivå under träningspasset.

Med en vattenklassning på 5 ATM kan du vara säker på att Garmin Venu 2S tål vatten och kan bäras under simning och andra vattenaktiviteter. Skärmen har en upplösning på 360x360 och är skyddad av Gorilla Glass 3 för att säkerställa hållbarhet och tålighet.

Summa summarum är Garmin Venu 2S en otroligt bra träningsklocka för damer som erbjuder en imponerande kombination av stil och prestanda. Med dess avancerade funktioner, inklusive menscykelspårning, AMOLED-pekskärm och lång batteritid på upp till 10 dagar, är detta en pålitlig följeslagare för damer som strävar efter att nå sina träningsmål och upprätthålla en aktiv och hälsosam livsstil. Den enda nackdelen är det dyra priset, men för alla funktioner man får så är det enligt oss fullt rimligt.

Fördelar:

 • Utmärkt menscykelspårning
 • Stilren och lätt träningsklocka för damer med snygg design
 • GPS-spårning, vätskekontroll och avancerad sömnregistrering
 • Pulsmätare och syremättnadssensor
 • Möjlighet att lagra upp till 650 låtar utan att behöva ha med telefonen
 • Kontaktlös betalning med Garmin Pay

Nackdelar:

 • Något dyr

Återförsäljare:9/10
EXPERTBETYG

2. Amazfit GTR 3 Pro träningsklocka dam

Med en imponerande Ultra HD AMOLED-display
Amazfit GTR 3 Pro träningsklocka dam

Amazfit GTR 3 Pro är en träningsklocka för damer som har tagit en stark andra plats i vårt bäst-i-test. Denna klocka är speciellt utformad för damer och erbjuder en pålitlig och mångsidig upplevelse oavsett om du är på jobbet, gymmet eller ute med vänner.

En av de första sakerna som fångar ens uppmärksamhet är den imponerande Ultra HD AMOLED-skärmen. Med sin ljusstyrka på upp till 1000 nit och en pixeltäthet på 331 ppi, levererar den enastående klarhet och tydlighet. Oavsett om det är soligt eller mörkt, kan du enkelt avläsa all viktig information på skärmen.

Amazfit GTR 3 Pro tar din hälsa på allvar och erbjuder en omfattande överblick dygnet runt. Med hjälp av den avancerade BioTracker TMPPG 3.0 biometriska sensorn kan du mäta och övervaka blodsyre, hjärtfrekvens, stressnivåer och sömn. Detta ger dig viktig information om din fysiska och mentala hälsa, vilket hjälper dig att fatta bättre beslut för att förbättra ditt välbefinnande.

För att hjälpa dig att få ut mer av din träning och aktivitet, erbjuder Amazfit GTR 3 Pro ett PAI Health Assessment System. Med bara ett tryck kan du testa fyra hälsomått och få en sammanfattning av din fysiska aktivitet och träning. Detta hjälper dig att sätta upp mål och hålla koll på din framsteg på ett enkelt sätt.

Amazfit GTR 3 Pro är inte bara en vanlig träningsklocka för damer, utan en träningspartner på en helt ny nivå. Med över 150 inbyggda sportlägen och smart igenkänning av 8 sportlägen, kommer klockan automatiskt att känna av och registrera din aktivitet. Oavsett om det är löpning, simning, cykling eller andra sporter, kommer du att få träffsäker träningsdata tack vare klockans 5 satellitnavigeringssystem.

Klockan drivs av det kraftfulla Zepp OS, som erbjuder en smidig interaktion och ett brett app-ekosystem för att anpassa din träningsupplevelse. Dessutom kan du njuta av en handsfree-upplevelse med Alexa-röstassistent och även använda offline-röstassistent när du inte har anslutning till din mobiltelefon.

Denna träningsklocka för damer kombinerar avancerade funktioner med en klassisk design. Den runda kroppen är tillverkad av en lätt men tålig aluminiumlegering av flygplanskvalitet och kompletteras med en elegant och roterbar krona. Den ramlösa designen ger en ökad nedsänkning och den böjda glasskärmen ger en sömlös integrering. Således har den en enormt robust och slittålig kvalitet, något man enligt oss bör förvänta sig med tanke på att den kostar över 2000 kronor.

Således är Amazfit GTR 3 Pro en pålitlig och avancerad träningsklocka för damer som levererar imponerande funktioner och en elegant design. Med dess Ultra HD AMOLED-skärm, avancerade sensorer, många sportlägen och smarta funktioner, får du en heltäckande upplevelse för din träning och hälsa. Dock kan vissa användare uppleva att klockan kan vara för stor för deras smak. Men för de som söker en pålitlig följeslagare med avancerade funktioner är Amazfit GTR 3 Pro ett utmärkt val.

Fördelar:

 • Ultra HD AMOLED-skärm med imponerande klarhet och ljusstyrka
 • Hälsoöverblick dygnet runt, inklusive blodsyre, hjärtfrekvens, stressnivåer.
 • Över 150 inbyggda sportlägen och smart igenkänning
 • Kraftfullt Zepp OS för smidig interaktion och ett brett app-ekosystem
 • Elegant och klassisk design som matchar olika stilar och outfits

Nackdelar:

 • Har ingen funktion för spårning av menscykeln


8/10
EXPERTBETYG

3. Amazfit GTS 2

Hela 14 dagars batteritid
Amazfit GTS 2

Amazfit GTS 2 är en billig träningsklocka för damer som inte bara imponerar med sin ultralätta och slimmade design, utan också med en imponerande lista över funktioner som är utformade för att hjälpa dig nå dina träningsmål. Denna träningsklocka har därmed tagit tredjeplatsen i vårt bäst-i-test, och med all rätt!

En av de första sakerna som fångar ens uppmärksamhet är den stilrena och diskreta designen. Med sin aluminiumram och välvt glas ger Amazfit GTS 2 ett elegant intryck. Den har en stor och färgstark 1,55-tums AMOLED-skärm med en imponerande upplösning på 354x306 pixlar, vilket ger en tydlig och levande visning av all viktig information.

Det som verkligen sticker ut med denna träningsklocka för damer är dess smarta funktioner. Med GPS-funktionen kan du spåra och kartlägga dina aktiviteter med precision. Oavsett om det är en löprunda genom parken eller en cykeltur längs landsvägen, kommer du att ha all information du behöver om sträcka, hastighet och rutt direkt på handleden.

Amazfit GTS 2 tar också hänsyn till din hälsa och välbefinnande. Med en inbyggd PPG-pulsmätare kan du övervaka din puls under hela dagen och få insikter om din fysiska prestation. Dessutom har den en blodsyremätare (SpO2) som kan ge viktig information om syrenivåerna i blodet. Detta kan vara särskilt användbart för personer som vill ha extra koll på sin hälsa eller för dem som tränar på högre höjder.

En annan fördel med Amazfit GTS 2 är dess vattentålighet. Med en 5 ATM-klassificering kan du bära klockan när du simmar utan att behöva oroa dig för att den tar skada. Detta gör den till en perfekt följeslagare för motionärer som gillar att variera sin träning.

Vidare är denna träningsklocka för damer även utrustad med sömn- och stressmätning, vilket ger dig insikter om din sömnkvalitet och stressnivåer. Detta kan vara till stor hjälp för att förstå hur din livsstil påverkar ditt välbefinnande och hjälpa dig att fokusera på att förbättra din sömn och minska stressen i vardagen. Dock upplevde vi att sömn- och stressmätningen inte var så exakt, men det kanske är olika beroende på vilken personlighetstyp man är.

En av de mest imponerande funktionerna hos Amazfit GTS 2 är dess exceptionella batteritid. Med upp till 14 dagars batteritid under normal användning behöver du inte oroa dig för att ladda klockan varje dag - något som är ofantligt skönt. Detta gör den till en pålitlig följeslagare som kan hålla jämna steg med dina träningsrutiner utan att du behöver avbryta för att ladda.

Sammanfattningsvis är Amazfit GTS 2 en imponerande träningsklocka för damer med en stilren design och smarta funktioner. Dess ultralätta och slimmade design gör den bekväm att bära hela dagen, medan dess avancerade funktioner som GPS-spårning, pulsmätning och blodsyremätning ger användaren full kontroll över sin träning och hälsa. Med en imponerande batteritid på upp till 14 dagar och vattentålighet är detta en pålitlig följeslagare för alla aktiva damer där ute. Observera dock att sömn- och stressmätningen kanske inte är så exakt som du hoppas.

Fördelar:

 • Ultralätt och slimmad design med en stilren och elegant look
 • GPS-spårning för exakt kartläggning av dina aktiviteter
 • Puls- och blodsyremätning för att övervaka din hälsa och fysiska prestation
 • Stor och färgstark AMOLED-skärm med imponerande upplösning
 • Vattentålig för användning vid simning och andra vattenaktiviteter
 • Lång batteritid på upp till 14 dagar för kontinuerlig användning

Nackdelar:

 • Sömn- och stressmätning kändes inte så exakt
 • Saknar spårning av menscykeln


Innan du köper träningsklocka för damer — Tänk på dessa 5 faktorer

1. Funktioner och aktivitetsspårning

När du väljer en träningsklocka för damer är det såklart viktigt att tänka på vilka funktioner och aktiviteter som är viktiga för dig och din träning.

 • GPS-spårning: En av de viktigaste funktionerna att överväga är GPS-spårning. Genom att ha GPS i din träningsklocka kan du exakt mäta sträckor och rutter under dina utomhusaktiviteter som löpning, cykling eller vandring. Detta ger dig möjlighet att se din framsteg och utmana dig själv genom att sätta nya mål och slå dina personliga rekord.
 • Pulsmätare: En annan viktig funktion är pulsmätning. Genom att ha en inbyggd pulsmätare kan du övervaka din hjärtfrekvens under träningen för att se till att du tränar i rätt intensitet och zon. Detta kan vara särskilt användbart för att optimera din konditionsträning och förbättra din uthållighet.
 • Syremättnadssensor: För de som är intresserade av att övervaka sin fysiska prestation och hälsa, kan en träningsklocka för damer med en syremättnadssensor vara en viktig funktion att leta efter. Syremättnaden i blodet kan ge en indikation på hur väl kroppen absorberar syre och kan vara användbar för att övervaka din konditionsnivå och återhämtning.
 • Vattentålighet: Om du är en simmare eller älskar att träna i vattenmiljöer, se till att klockan har vattentålighet och specialiserade funktioner för simning. Detta kan inkludera funktioner som mäter distans, varv, simteknik och kaloriförbrukning. Att kunna spåra dina simträningar kan ge dig värdefull feedback och hjälpa dig att förbättra din prestation i vattnet.

Utöver träning kan vissa träningsklockor för damer erbjuda ytterligare funktioner som sömnregistrering och stressmätning. Sömnregistrering kan ge dig insikter om din sömnkvalitet, inklusive djup sömn, REM-sömn och vakna perioder. Detta kan hjälpa dig att optimera din sömn och återhämtning för att vara på topp under dagen. Stressmätning kan vara användbar för att vara medveten om och hantera din stressnivå och lära dig att koppla av och varva ner när det behövs.

2. Menscykelspårning

Menscykelspårning är en avancerad funktion som kan vara mycket användbar för kvinnor som vill ha en översikt över sin menstruationscykel och relaterade hälsodata. Det är en funktion som endast finns tillgänglig på de bästa träningsklockorna för damer och syftar till att hjälpa användare att få bättre förståelse för sin kropp och optimera sin träning och hälsa baserat på sin menstruationscykel.

 • Överblick över din hormonella hälsa: Genom att använda menscykelspårning kan du enkelt registrera och övervaka din menstruationscykel direkt från din träningsklocka. Du kan spåra start- och slutdatum för varje menstruationsperiod, längden på cykeln samt eventuella symtom eller förändringar som du upplever under olika faser av cykeln. Detta ger dig en tydlig överblick över din hormonella hälsa och hjälper dig att planera din träning och livsstil på ett mer anpassat sätt.
 • Insikter om fertilitet, ägglossning och humörförändringar: Förutom att spåra din menstruationscykel kan vissa träningsklockor även ge dig insikt i andra hälsoaspekter som kan vara relaterade till din cykel. Det kan inkludera information om fertilitet, ägglossning och humörförändringar. Genom att ha tillgång till sådana data kan du få en djupare förståelse för din kropp och använda den informationen för att optimera din träning, återhämtning och allmänna välbefinnande.

Menscykelspårning kan således vara särskilt värdefullt för kvinnor som tränar regelbundet och vill optimera sin träning baserat på sin menstruationscykel. Det kan ge dig en tydligare bild av hur din kropp presterar och reagerar under olika faser av cykeln. Till exempel kan du anpassa din träning och intensitet baserat på energinivåer och kroppens naturliga variationer under olika faser.

Genom att använda menscykelspårning kan du också vara mer medveten om eventuella förändringar eller oregelbundenheter i din menstruationscykel. Det kan vara användbart att ha en historik över din cykel för att kunna identifiera eventuella avvikelser eller symtom som kan behöva ytterligare uppmärksamhet från en läkare eller gynekolog.

3. Batteritid och laddningsmöjligheter

När det gäller träningsklockor för damer är batteritiden en viktig faktor att tänka på för att säkerställa att klockan kan följa med dig under långa träningspass och aktiviteter. Det är frustrerande att behöva ladda klockan för ofta och riskera att den dör mitt i träningen. Därför är det viktigt att undersöka batteritiden för den träningsklocka du överväger att köpa.

Batteritiden kan variera beroende på användning och aktiviteter. Vissa klockor kan hålla i upp till en vecka eller mer under normal användning, medan andra kanske bara klarar några dagar. Tänk på hur ofta du tänker ladda klockan och om det passar dina vanor och rutiner.

En annan faktor att överväga är laddningstiden. Se efter hur lång tid det tar att ladda klockan från tom till fullt batteri. Snabbladdningsfunktioner kan vara till nytta om du behöver ladda klockan snabbt inför en träning eller aktivitet. Vissa klockor erbjuder möjligheten att placeras på en trådlös laddare, vilket kan vara bekvämt och minska röran med sladdar.

4. Kompatibilitet och användarupplevelse

Glöm inte att säkerställa att träningsklockan är kompatibel med just din smartphone och att den erbjuder en användarvänlig app som passar dina behov. Att ha en klocka som fungerar smidigt tillsammans med din smartphone och ger dig enkel åtkomst till din träning och statistik kan göra hela upplevelsen mer tillfredsställande och givande.

Först och främst, kontrollera om träningsklockan är kompatibel med både iOS och Android-enheter. Det är viktigt att den fungerar med den specifika typen av smartphone du använder för att undvika kompatibilitetsproblem eller begränsningar i funktionerna.

En annan aspekt att överväga är appens användarvänlighet och funktionalitet. Kolla om appen är intuitiv och lätt att navigera i. Du vill ha en app där du smidigt kan spåra och analysera din träning, ställa in mål och få tillgång till detaljerade statistik om din prestation. En bra app bör också erbjuda möjligheter till social interaktion, såsom möjligheten att dela dina framsteg och utmana vänner.

5. Vattentålighet

Vi nämnde detta kort ovan, men vattentålighet är en ytterst viktig faktor att överväga när du väljer en träningsklocka för damer. Att ha en vattentålig träningsklocka gör att du kan använda den under olika vattenaktiviteter och träningspass utan att behöva oroa dig för att den ska skadas av vatten eller fukt. Oavsett om du åker simmar, åker längdskidor i intensivt snöfall, eller tar en joggingtur när det spöregnar, är det otroligt viktigt att den inte går sönder.

 • Dubbelkolla vattenklassningen: Det är viktigt att förstå vad vattentålighet innebär för din träningsklocka. Kolla efter den angivna vattenklassningen för klockan, som vanligtvis anges i ATM (atmosfärtryck). Ju högre vattenklassning, desto mer vattentålig är klockan. Till exempel kan en klocka med en vattenklassning på 5 ATM användas för simning och andra vattenaktiviteter, medan en klocka med en lägre vattenklassning kanske bara är vattentålig nog för att klara av regn och stänk.
 • Hur djupt den tål att befinna sig: Vissa klockor är utformade för att klara av djupare vatten och kan användas för snorkling eller till och med dykning, medan andra klockor kan vara mer lämpade för ytvattenaktiviteter som simning eller vattensporter.
träningsklocka dam bäst i test

Vanliga frågor och svar om träningsklockor för damer

Vad är skillnaden mellan en träningsklocka för damer och en unisex-klocka?

Skillnaden mellan en träningsklocka för damer och en unisex-klocka ligger oftast i designen, storleken och funktionaliteten. Träningsklockor för damer är vanligtvis mindre och mer elegant designade för att passa kvinnors handleder och smak. De kan också erbjuda funktioner som är specifikt inriktade på kvinnors hälsa, som menscykelspårning.

Vilka funktioner är speciellt viktiga att ha i en träningsklocka för damer?

Funktioner som är speciellt viktiga inkluderar GPS-spårning för exakt mätning av sträckor och rutter, pulsmätning för att övervaka hjärtfrekvens under träningen, och en syremättnadssensor för att få insikt i fysisk prestation och hälsa. Andra viktiga funktioner kan vara vattentålighet för att kunna använda klockan vid vattenaktiviteter.

Kan jag använda en träningsklocka för damer för att spåra min menstruationscykel?

Ja, de bästa träningsklockorna för damer erbjuder en funktion för menscykelspårning. Genom att använda denna funktion kan du registrera och övervaka din menstruationscykel direkt från din klocka. Det ger dig möjlighet att spåra start- och slutdatum för varje menstruationsperiod, längden på cykeln och eventuella symtom eller förändringar som du upplever under olika faser av cykeln. Menscykelspårning kan vara till hjälp för att bättre förstå din hormonella hälsa och anpassa din träning och livsstil baserat på din cykel.

Hur länge håller batteriet?

Batteritiden i en träningsklocka kan variera beroende på användning och funktioner. Vissa klockor kan hålla i upp till flera veckor under normal användning, medan andra kanske behöver laddas varje några dagar. Det är viktigt att kolla specifikationerna för den klocka du är intresserad av för att se hur länge batteriet förväntas hålla.

Kan jag använda min träningsklocka för damer för att spåra min sömn och stress?

Ja, många träningsklockor för damer erbjuder sömn- och stresspårning som en funktion. De kan övervaka din sömnkvalitet, spåra antalet timmar du sover och ge dig insikt i dina sömnvanor. Det kan vara användbart att få en bättre förståelse för din sömn och stress och optimera din återhämtning och välbefinnande.


Skriven av Erik Ahlin
Skriven av Erik Ahlin

Hur vi utförde detta test

Samtliga produkter som vi rekommenderar i detta test har vi testat på egen hand. I de flesta fall får vi produkter tillskickade oss på vår begäran, och i somliga fall köper vi produkterna själva. Därefter testar vi dem en längre tid för att se om de är bra nog utifrån vår subjektiva bedömning, varpå de placeras på topplistan högst upp på den här sidan. 

Således ska du vara medveten om att våra rekommendationer är högst subjektiva, och inte rangordnade efter vad andra aktörer tycker om dem. 

Vidare, den ackompanjerade köpguiden vars syfte är att lära dig allt du behöver veta om denna produkt, så du kan ta mer genomtänkta beslut, är skriven av oss själva baserat på all kunskap vi tillskansat oss under den ovan åsyftade testperioden. Därmed måste du källhänvisa denna webbplatsadress ifall du vill citera något.

Har du frågor eller funderingar beträffande detta test får du mer än gärna kontakta oss.