HANDLA SMART. KÖP TESTVINNARE.
Vi utser tre testvinnare i varje produktsegment. Handla smart.
OM OSSKONTAKTBLOGG
 

Vibrationsplatta bäst-i-test

Skriven av Erik Ahlin
Skriven av Erik Ahlin
testvinnare
#1 Vibrationsplatta Julisa 3D
Bäst-i-test 2023

Vibrationsplatta bäst-i-test

Skriven av Erik Ahlin
Skriven av Erik Ahlin
 

1. Vibrationsplatta Julisa 3D

Vibrationsplatta Julisa 3D
 • Tre olika typer av vibrationer för mångsidig träning
 • Justerbara vibrationshastigheter för anpassad intensitet
 • Förinställda och manuella träningsprogram för variation
 • LED-pekskärm och fjärrkontroll för enkel användning
 • Bekväm och stabil design med lätt böjd plattform
 • Robust konstruktion och hög max användarvikt på 120 kg
Nackdelar:
 • Ingen pulsmätare
 

2. Vibrationsplatta Lilly

Vibrationsplatta Lilly
 • Modern design med attraktiv estetik
 • Vertikala vibrationer för effektiv muskelträning
 • Möjlighet att forma kroppen och gå ner i vikt snabbt och effektivt
 • Massagekudde med självhäftande spår för avkoppling och muskelavlastning
 • Snabb återhämtning efter fysisk ansträngning eller träning
 • Hjälper till att förbättra balans, samordning och blodcirkulation
 • Möjlighet att bekämpa celluliter och lindra stress
 • Beräkning av kroppsfettprocent för ökad insikt och målsättning
 • Tydlig datorvisning av program, tid och hastighet
 • Kompakt design med transporthjul för enkel förvaring
Nackdelar:
 • Saknar pulssensor
 

3. Vibrationsplatta Devyn

Vibrationsplatta Devyn
 • Mångsidig träning av olika muskelgrupper
 • Anpassningsbar intensitet med 50 vibrationshastigheter
 • Träningsprogram för variation och utmaning
 • Avtagbara motståndsband för en komplett träning
 • Tydlig LED-display och fjärrkontroll för enkel användning
 • Bekväm och stabil träningsposition med lätt böjd plattform
 • Säker och stabil med halkfria gummiben och gummikudde
 • Smidig förvaring med kompakt storlek
 • Enkel anslutning till vanligt vägguttag
 • Robust konstruktion för långvarig hållbarhet
Nackdelar:
 • Begränsad max användarvikt på 100 kg
Innehåll [ visa ]

Bäst vibrationsplatta → Bäst-i-test (2023) → Öka din muskelstyrka

En vibrationsplatta fungerar genom att skicka snabba vibrationer genom kroppen när du står eller utför olika övningar på den. Dessa vibrationer tränar musklerna genom att utlösa snabba muskelsammandragningar, vilket i sin tur ökar muskelstyrka och förbättrar rörlighet.

En av de främsta fördelarna med vibrationsplattor är att de erbjuder en helkroppsträning på kort tid. Med hjälp av olika träningsprogram och intensitetsnivåer kan du fokusera på att träna specifika muskelgrupper eller köra en allmän helkroppsträning. Detta sparar tid och gör det möjligt för dig att få ut maximalt av din träning även när du har begränsat med tid.

Utöver att vara ett utmärkt träningsredskap kan vibrationsplattor också användas för muskelavslappning och återhämtning. Efter en intensiv träningspass kan en kort session på plattan hjälpa till att minska muskelspänningar och främja snabbare återhämtning.

I denna artikel kommer du hitta recensioner av de bästa vibrationsplattorna under 2023.

Bästa vibrationsplattan 2023 — Bäst i test

10/10
EXPERTBETYG

1. Vibrationsplatta Julisa 3D

Bästa vibrationsplattan 2023
Vibrationsplatta Julisa 3D

Denna enastående vibrationsplatta har säkrat förstaplatsen i vårt bäst-i-test och erbjuder en imponerande uppsättning funktioner för att hjälpa dig med muskelträning, viktreduktion och återhämtning.

En av de mest framstående egenskaperna hos Julisa 3D är dess unika förmåga att erbjuda tre olika typer av vibrationer: horisontella (sidledes), oscillerande (svingande) och 3D-vibrationer. Dessutom kan du kombinera de tre vibrationslägena för en anpassad träningsupplevelse. Med upp till 60 vibrationshastigheter har du full kontroll över svårighetsgraden och intensiteten i ditt träningspass eller massage.

För att ytterligare förhöja din upplevelse är vibrationsplattan utrustad med lysdioder som lyser i olika färger (grönt, orange eller rött), vilket ger en visuell indikation på aktuell inställning. Justeringar kan enkelt göras via den medföljande fjärrkontrollen, som är utformad som en handledsklocka, eller genom användning av kontrollpanelen med en tydlig LED-pekskärm som visar viktig träningsinformation såsom hastighet, program, kaloriförbränning och tid.

En annan fördel med Julisa 3D är dess bekväma och stabiliserande design. Den lätt böjda formen på plattformen ger extra komfort och stabilitet under träningen, särskilt vid bredare ställningar eller sittande positioner. Det är också värt att nämna att vibrationsplattan simulerar en surfupplevelse på vågorna när alla vibrationslägen är aktiverade samtidigt. Detta ger en unik och rolig dimension till din träning.

Trots sin relativt lilla storlek har denna vibrationsplatta en imponerande robusthet. Med en max användarvikt på 120 kg bevisar den sin hållbarhet och stabilitet. Den är utrustad med halkfria gummibeen och en gummikudde för att förhindra rörelse under träningen, vilket bidrar till en säker användning. På själva plattformen finns också ett halkskydd för extra säkerhet.

Med sin kompakta design passar den perfekt i vilket hem som helst och kommer att hjälpa dig att stärka och slappna av dina muskler på ett effektivt sätt. Under vårt test kombinerade vi träningen på denna platta med en trappmaskin, vilket kompletterade träningen väldigt bra.

Med oscillerande vibrationer (vertikalt svängande) med en amplitud på 1-2 mm och en frekvens mellan 25-40 HZ, ger den en kraftfull och djupgående träningseffekt. För 3D-vibrationer är amplituden mellan 0-12 mm och frekvensen mellan 6-12 HZ och för horisontella vibrationer ligger amplituden mellan 0,5-4 mm och frekvensen mellan 7-11 HZ. De korta vibrationerna med en amplitud på 0,5 mm, också kända som microvibrationer, ger ytterligare träningsfördelar.

Sammanfattningsvis har Vibrationsplattan Julisa 3D imponerat oss med sin mångsidighet, kraftfulla funktioner och användarvänlighet. Med sina tre olika typer av vibrationer, anpassningsbara inställningar, träningsprogram och handtag för ytterligare variation, ger den en komplett och effektiv träningsupplevelse. Med sin robusta konstruktion och höga max användarvikt garanterar den också säkerhet och långvarig användning. Om du letar efter en vibrationsplatta som kombinerar mångsidighet, kraft och användarvänlighet, då är Julisa 3D det perfekta valet för dig.

Fördelar:

 • Tre olika typer av vibrationer för mångsidig träning
 • Justerbara vibrationshastigheter för anpassad intensitet
 • Förinställda och manuella träningsprogram för variation
 • LED-pekskärm och fjärrkontroll för enkel användning
 • Bekväm och stabil design med lätt böjd plattform
 • Robust konstruktion och hög max användarvikt på 120 kg

Nackdelar:

 • Ingen pulsmätare


9/10
EXPERTBETYG

2. Vibrationsplatta Lilly

Hela 20 vibrationsnivåer med 4 program
Vibrationsplatta Lilly

Denna vibrationsplatta har en modern design och stilren estetik som passar in i vilket hem som helst. Den har utformats för att ge vertikala vibrationer som ger en djupgående träningseffekt för dina muskler. Genom att träna på denna maskin kan du snabbt och effektivt forma din figur och gå ner i vikt. Faktum är att vibrationerna gör att övningarna blir upp till tre gånger mer effektiva än traditionella träningssätt som t.ex. en balansplatta.

En av dess unika funktioner är den specialdesignade massagekudden med självhäftande spårning. Denna kudde stimulerar blodcirkulationen och hjälper till att lindra spänningar i musklerna samtidigt som den ger en skön massage för dina fötter, händer, lår eller rygg. Detta ger en extra dimension av avkoppling och återhämtning efter fysisk ansträngning, sportaktiviteter eller träning.

Vidare är vibrationsplattan särskilt lämplig för den inledande eller sista träningsfasen. Den kan vara till hjälp för att förbättra balans, samordning och även lindra stress. Dessutom ökar den produktionen av tillväxthormonet, vilket kan ha positiva effekter på din kropp och välbefinnande.

Det är viktigt att notera att den är högst lämplig för hemmabruk. Dess kompakta design gör den enkel att placera i ditt hem och den är utrustad med transporthjul för enkel förflyttning vid behov.

Med en kraftfull motorprestanda på 300W och vertikala vibrationsfrekvenser mellan 0-25 Hz kan du justera intensiteten på träningen efter dina behov. Du kan välja mellan 20 olika vibrationsnivåer för att skapa en anpassad och utmanande träning.

Lilly's vibrationsplatta har totalt fyra träningsprogram, varav tre är förinställda och ett är manuellt. Dessa program ger dig variation och möjlighet att välja den träning som passar dig bäst.

För enkel användning finns även en praktisk display som visar program, tid och hastighet. Detta hjälper dig att hålla koll på din träning och se dina framsteg.

När det gäller konstruktion och kvalitet är detta en pålitlig och hållbar träningsmaskin. Den har en gummikudde med självhäftande spår på ytan för att ge en bekväm och säker träningsupplevelse. Transporthjul och utjämningssystem gör det enkelt att flytta och stabilisera maskinen efter behov.

En fantastisk funktion vi tyckte särskilt mycket om, och en av orsakerna till varför denna hamnat på vår bäst-i-test lista, är dess förmåga att beräkna kroppsfettprocenten baserat på personliga data, som ger en insikt i sn kroppskomposition och kan hjälpa en att sätta realistiska mål. Med hjälp av den detaljerade tabellen i användarhandboken kan du tolka resultaten korrekt och få en djupare förståelse för din träning och kroppens förändringar över tid.

Sammanfattningsvis kan vi konstatera att vibrationsplattan är en kraftfull och pålitlig träningspartner för ditt hem. Med sin moderna design och vertikala vibrationer erbjuder den en effektiv träning för att forma kroppen och gå ner i vikt. Den unika massagekudden med självhäftande spår ger avkoppling och lindrar muskelspänningar, och vi på Testvinnarna.se rekommenderar denna träningsmaskin med emfas.

Fördelar:

 • Modern design med attraktiv estetik
 • Vertikala vibrationer för effektiv muskelträning
 • Möjlighet att forma kroppen och gå ner i vikt snabbt och effektivt
 • Massagekudde med självhäftande spår för avkoppling och muskelavlastning
 • Snabb återhämtning efter fysisk ansträngning eller träning
 • Hjälper till att förbättra balans, samordning och blodcirkulation
 • Möjlighet att bekämpa celluliter och lindra stress
 • Beräkning av kroppsfettprocent för ökad insikt och målsättning
 • Tydlig datorvisning av program, tid och hastighet
 • Kompakt design med transporthjul för enkel förvaring

Nackdelar:

 • Saknar pulssensor


8/10
EXPERTBETYG

3. Vibrationsplatta Devyn

Hela 50 olika hastighetslägen
Vibrationsplatta Devyn

Denna fantastiska vibrationsplatta har tagit tredjeplatsen i vårt bäst-i-test och erbjuder en mängd fördelar för att stärka och forma din kropp, samt för muskelavslappning och återhämtning efter fysisk aktivitet.

En av de främsta fördelarna med inSPORTline Devyn är dess mångsidighet. Du kan anpassa din träning efter dina egna preferenser och behov. Oavsett om du föredrar att stå eller sitta, göra knäböj, armhävningar eller andra typer av pressar, ger denna platta dig möjlighet att träna olika muskelgrupper. Det är verkligen upp till dig att utforska olika positioner och rörelser för att skapa en varierad och effektiv träning. För att maximera dina resultat kan du också använda de avtagbara motståndsbanden med justerbara längder och mjuka handtag, vilket ger dig ännu fler träningsalternativ.

Vibrationsplattan inSPORTline Devyn använder oscillerande vibrationer, vilket innebär att den svänger vertikalt. Du kan välja mellan hela 50 vibrationshastigheter för att anpassa intensiteten på din träning eller massage. Genom att justera svårighetsgraden kan du utmana dig själv och gradvis öka din styrka och uthållighet. Med tre förinställda program och ett manuellt program ger denna platta dig full kontroll över ditt träningspass. Du kan enkelt ändra inställningarna med hjälp av den medföljande fjärrkontrollen eller den tydliga LED-displayen på kontrollpanelen, där du kan se aktuell hastighet, program och tid.

Utöver sin imponerande funktionalitet erbjuder inSPORTline Devyn även en bekväm och stabil träningsupplevelse. Dess lätt böjda plattform gör träningen mer behaglig och ger samtidigt extra stabilitet, särskilt när du intar en bredare ställning eller sitter ner. Du kan känna dig trygg under hela träningen tack vare de halkfria gummiben och den halkskyddande träningsytan.

Det är dock värt att nämna att den enda nackdelen vi identifierade är att den har en max användarvikt på 100 kg, vilket gör den lämplig för de flesta användare - men inte alla.

När det gäller säkerhet och användarvänlighet har denna vibrationsplatta verkligen allt. Trots sin kompakta storlek är den extremt säker och stabil. Den halkfria gummiben och gummikudden förhindrar att plattformen rör sig under träningen, och du kan vara säker på att den passar perfekt i vilket hem som helst.

Vibrationsplattan inSPORTline Devyn är lätt att förvara tack vare sin smidiga storlek. Du kan enkelt hitta en plats för den även i mindre utrymmen. Med en vikt på endast 9,5 kg och måtten 60x35x15 cm är den lätt att flytta och ta fram när du vill använda den.

Fördelar:

 • Mångsidig träning av olika muskelgrupper
 • Anpassningsbar intensitet med 50 vibrationshastigheter
 • Träningsprogram för variation och utmaning
 • Avtagbara motståndsband för en komplett träning
 • Tydlig LED-display och fjärrkontroll för enkel användning
 • Bekväm och stabil träningsposition med lätt böjd plattform
 • Säker och stabil med halkfria gummiben och gummikudde
 • Smidig förvaring med kompakt storlek
 • Enkel anslutning till vanligt vägguttag
 • Robust konstruktion för långvarig hållbarhet

Nackdelar:

 • Begränsad max användarvikt på 100 kg


Innan du köper vibrationsplatta: Tänk på dessa 5 faktorer

Att välja rätt vibrationsplatta kan vara en utmaning med tanke på det stora utbudet av alternativ på marknaden. För att hjälpa dig att fatta ett informerat beslut har vi sammanställt en köpguide med sex faktorer att tänka på innan du köper en vibrationsplatta. Genom att ta hänsyn till dessa faktorer kan du säkerställa att du hittar en vibrationsplatta som passar dina behov och träningsmål.

1. Träningsmål och användningsområde

Att tydligt definiera dina träningsmål och bestämma hur du planerar att använda vibrationsplattan är avgörande för att välja rätt modell. Varje person har unika mål och behov när det gäller träning, och detta kan vara ett effektivt verktyg för att uppnå olika resultat. Här är några vanliga träningsmål och användningsområden där de kan vara till nytta:

 • Stärka och forma kroppen: Om ditt främsta mål är att bygga muskler, öka styrka och förbättra din kroppsform kan en vibrationsplatta vara en utmärkt komplettering till din träningsrutin. Vibrationerna påverkar musklerna på djupet och kan ge en intensiv och effektiv träning.
 • Förbättra balans och koordination: För de som vill förbättra balans och koordination är det också en värdefull träningsmaskin. Genom att arbeta med kroppens reaktion på vibrationerna kan du öva upp din balans och förbättra din kroppskontroll. Varva gärna träningen med hopprep som också tränar balans och kroppskontroll.
 • Återhämtning efter träning: Efter ett intensivt träningspass kan vibrationsplattor hjälpa till att påskynda återhämtningen genom att öka blodcirkulationen och minska muskelspänningar. De kan också hjälpa till att minska träningsrelaterad stelhet och öka rörligheten.
 • Rehabilitering och skadeförebyggande: De är också vara användbara vid rehabilitering av skador och som en del av skadeförebyggande program. De kan hjälpa till att återuppbygga muskler, förbättra rörlighet och öka stabiliteten hos de drabbade områdena.

Genom att ha en klar bild av dina träningsmål och användningsområde kan du fokusera på vibrationsplattor som erbjuder de rätta funktionerna och egenskaperna för att stödja dina behov och maximera dina resultat.

2. Typ av vibrationer

När du överväger att köpa en vibrationsplatta är det även viktigt att titta närmare på vilken typ av vibrationer den erbjuder. Det finns olika typer av vibrationer, och varje typ har sina egna fördelar och effekter på kroppen. Här är en närmare titt på de vanligaste typerna:

 • Vertikala vibrationer: Dessa vibrationer skapar en upp-och-ner-rörelse i plattformen. De efterliknar rörelserna som sker när du hoppar eller springer, vilket ger en intensiv och dynamisk träningseffekt. Vertikala vibrationer engagerar de djupa stabiliserande musklerna och kan hjälpa till att stärka muskulaturen och öka styrkan.
 • Oscillerande vibrationer: Dessa vibrationer rör sig från sida till sida, vilket ger en gungande rörelse. Oscillerande vibrationer liknar gång- eller löprörelser och stimulerar musklerna på ett skonsamt sätt. De är särskilt effektiva för att förbättra balans, koordination och blodcirkulation.
 • Triaxiala vibrationer: Triaxiala vibrationer är en kombination av vertikala och oscillerande rörelser. Dessa vibrationsplattor ger en mer omfattande träningsupplevelse genom att engagera musklerna på olika plan och riktningar. Triaxiala vibrationer är idealiska för att träna hela kroppen och förbättra muskelstyrka, balans och rörlighet.

Valet av vibrationsplatta beror således på dina personliga träningsmål och preferenser. Om du vill ha en intensiv träning och fokusera på styrka kan en platta med vertikala vibrationer vara det bästa valet. Om du å andra sidan vill förbättra balans och koordination är en platta med oscillerande vibrationer vara mer lämplig. För en mångsidig träning och en helkroppsträning är dock en platta med triaxiala vibrationer tvivelsutan det bästa alternativet.

3. Hastighets- och intensitetsinställningar

Glöm inte att överväga antalet hastighets- och intensitetsinställningar som en vibrationsplatta erbjuder. Dessa inställningar spelar nämligen en avgörande roll för att anpassa träningen efter dina individuella behov och förmågor. Här är några anledningar till varför hastighets- och intensitetsinställningar är viktiga:

 • Anpassning till olika träningsnivåer: En plattan med flera hastighets- och intensitetsinställningar ger dig möjlighet att anpassa träningen till din nuvarande träningsnivå. Oavsett om du är nybörjare eller mer erfaren kan du börja med lägre inställningar och gradvis öka intensiteten allt eftersom du blir starkare och mer uthållig.
 • Progressiv träning: Genom att ha flera inställningar kan du stegvis utmana din kropp och öka träningsintensiteten över tiden. Detta hjälper till att undvika stagnation och säkerställa att din träning fortfarande är utmanande och effektiv.
 • Mångsidighet i träningen: Med olika hastighets- och intensitetsinställningar kan du variera din träning och fokusera på olika mål och muskelgrupper. Du kan anpassa vibrationsplattan för att utföra snabbare och mer intensiva övningar eller långsammare och mer kontrollerade rörelser, beroende på vilken typ av träning du vill genomföra.

Genom att ha tillgång till flera hastighets- och intensitetsinställningar kan du således anpassa din träning efter dina individuella behov och mål. Det gör det möjligt för dig att ha en varierad och anpassad träning som utmanar din kropp på rätt sätt, och inte bli uttråkad.

Tips: Läs vår artikel om de bästa träningsklockorna för damer 2023!

4. Storlek och design

Storlek och design är också viktiga faktorer att tänka på vid köp av vibrationsplatta. Tänk på var du planerar att använda den och hur mycket utrymme du har tillgängligt. En kompakt och lätt platta kan vara idealisk om du har begränsat utrymme eller behöver kunna flytta den runt. Å andra sidan kan en större platta ge mer utrymme att utföra olika övningar och kan vara mer stabil under träningen. Designen kan också påverka komforten och användarupplevelsen, så välj en design som passar dina preferenser så att träningsmaskinen ser inbjudande ut.

5. Extra funktioner och tillbehör

När du köper en vibrationsplatta är det också värt att överväga vilka extra funktioner och tillbehör som kan göra din träningsupplevelse ännu mer givande och mångsidig. Här är några exempel på extra funktioner och tillbehör som du kanske vill tänka på:

 • Inbyggda träningsprogram: De bästa vibrationsplattorna levereras med många förprogrammerade träningsprogram som kan vara till hjälp om du behöver vägledning och variation i din träning. Dessa program kan vara utformade för att rikta sig mot specifika mål, som fettförbränning, muskeluppbyggnad eller balansförbättring. Däremot är det inte alla modeller som har förprogrammerade träningsprogram.
 • Pulssensor: För dem som vill övervaka sin puls under träningen kan plattor med inbyggda pulssensorer vara en fördel. Detta kan hjälpa dig att hålla koll på din intensitet och säkerställa att du tränar inom ditt rätta pulsområde.
 • Fjärrkontroll: En variant med en fjärrkontroll ger dig bekvämligheten att ändra inställningar eller program utan att behöva böja dig ner till kontrollpanelen på plattformen. Det gör det lättare att anpassa träningen utan att avbryta din position eller rörelse.
 • Handtag för specifika övningar: Vissa vibrationsplattor levereras med handtag eller remmar som är utformade för att träna specifika muskelgrupper som armar, axlar eller bröst. Dessa handtag kan hjälpa till att diversifiera och intensifiera träningen genom att engagera fler muskler samtidigt.
 • Bluetooth-anslutning: Om du tycker om att lyssna på musik eller följa träningsprogram via appar kan en platta med Bluetooth-anslutning vara fördelaktig. Det gör att du kan ansluta din smartphone eller surfplatta och njuta av din favoritmusik eller guidade träningspass medan du tränar.

Tänk på vilka av dessa extra funktioner och tillbehör som kan vara relevanta för dina träningsmål och preferenser. Det kan vara en personlig preferens att ha vissa funktioner eller tillbehör medan det kan vara mindre viktigt för andra. Välj en vibrationsplatta som erbjuder de extra funktioner och tillbehör som du anser vara värdefulla och som kan förbättra din träningsupplevelse.

vibrationsplatta bäst i test

Vanliga frågor och svar om vibrationsplattor

Vilken typ av vibrationer är bäst för mig?

Det beror på dina mål och preferenser. Vertikala vibrationer är mer intensiva för muskelstyrka, oscillerande vibrationer för balans och koordination, medan triaxiala vibrationer ger en mer helkroppsträning.

Hur länge ska jag träna på vibrationsplattan?

Det rekommenderas att börja med korta sessioner på cirka 5-10 minuter och gradvis öka tiden till upp till 20 minuter. Lyssna alltid på din kropp och anpassa träningen efter dina egna behov.

Kan jag använda vibrationsplattan om jag har en skada?

Det är alltid bäst att rådfråga din läkare eller sjukgymnast om du har en befintlig skada. De kan ge dig individuell vägledning om hur du kan använda vibrationsplattan säkert och effektivt för rehabilitering.

Vilken viktgräns bör jag välja?

Välj en vibrationsplatta med en viktgräns som är minst 30 kg högre än din egen vikt för att säkerställa stabilitet och hållbarhet under träningen. Det är viktigt att inte överskrida den angivna viktgränsen.

Vilka fördelar kan jag förvänta mig av att använda en vibrationsplatta regelbundet?

Regelbunden träning på dessa träningsmaskiner kan bidra till ökad muskelstyrka, förbättrad balans och koordination, ökad blodcirkulation, snabbare återhämtning och eventuellt minskad fettprocent.

Vilka säkerhetsåtgärder bör jag vidta?

Se till att läsa och följa tillverkarens anvisningar för säker användning. Säkerhetsåtgärder kan inkludera att använda plattan på en plan och halkfri yta, hålla rätt hållning under träningen och undvika överansträngning av musklerna.

Kan vibrationsplattan användas av alla åldrar?

De kan användas av personer i olika åldrar, men det är alltid bäst att rådfråga din läkare eller sjukgymnast om du har specifika hälsoproblem eller om du är äldre. De kan ge dig individuell rådgivning baserat på dina behov och hälsotillstånd.


Skriven av Erik Ahlin
Skriven av Erik Ahlin

Hur vi utförde detta test

Samtliga produkter som vi rekommenderar i detta test har vi testat på egen hand. I de flesta fall får vi produkter tillskickade oss på vår begäran, och i somliga fall köper vi produkterna själva. Därefter testar vi dem en längre tid för att se om de är bra nog utifrån vår subjektiva bedömning, varpå de placeras på topplistan högst upp på den här sidan. 

Således ska du vara medveten om att våra rekommendationer är högst subjektiva, och inte rangordnade efter vad andra aktörer tycker om dem. 

Vidare, den ackompanjerade köpguiden vars syfte är att lära dig allt du behöver veta om denna produkt, så du kan ta mer genomtänkta beslut, är skriven av oss själva baserat på all kunskap vi tillskansat oss under den ovan åsyftade testperioden. Därmed måste du källhänvisa denna webbplatsadress ifall du vill citera något.

Har du frågor eller funderingar beträffande detta test får du mer än gärna kontakta oss.